Nya studier är kosttillskott farligt

10.12.2016 12:50

Läkemedel vs Kosttillskott – Dödligt farligt vs  Ofarligt

 

Kosttillskott  minskar ohälsan, vilket innebär reducerad läkemedelsförsäljning. Således utgör tillskott ett reellt hot mot läkemedelsindustrin som måste bekämpas, där våra myndigheter utgör lojala hantlangare. Tjänstemännen är styrda av industrin och så länge folket och förtroendevalda politiker inte bryr sig, så kommer detta vanstyre att fortgå. Industrin är proffs på att manipulerar och styra okunniga politiker och svaga tjänstemän.

Således måste det sovande folket vakna upp och ställa saker och ting till rätta.

 

Vården dödar drygt 70 patienter per dag – kosttillskott 0,00  per år

26.000 onödiga dödsfall per år som VÅRDEN står för, sopas under mattan.

 

Men om kosttillskott eller alternativbehandling skulle ge upphov till ETT ENDA dödsfall så hade våra myndigheter omedelbart ryckt ut, skärpt lagstiftning hade snabbehandlats och i media hade vi läst om det dagen efter på första sidan med KRIGSRUBRIKER. Att kosttillskott och alternativmedicin gör tusentals friska och läkemedelsbefriade talas tyst om.

 

Ingen i ansvarig ställning bryr sig

Att drygt 70 svenskar i onödan dör varje dag i Sverige på grund VÅRDENs felbehandlingar och läkemedel, det säljer inga lösnummer. Det ifrågasätts inte ens. Har ansvariga politiker och tjänstemän blivit blinda eller är det bara dumhet och ”ego business” som råder?

Vårdens verksamhet vågar ingen ifrågasätta, men det som kan rädda värden från att krascha, jagas av våra myndigheter. Dags att sätta fokus på VÅRDEN och våra myndigheter. Vad sysslar de egentligen med (avlönade av medborgarna)?

Men först måste vi välja kompetenta och engagerade politiker som vågar göra något. Myndigheter och vården kommer inte att göra något, de sitter fast i sina strukturer som flugor på ett flugpapper. Detsamma verkar stämma in på dagens politiker också.

Således folkets ansvar den 14 september 2014. Om vi missar den chansen får vi dras med odugliga politiker och tjänstemän i fyra år till (och innan dess ha vården kraschat).

 

Tredje största dödsorsaken. Uppskattningsvis 26.000 dödsfall i Sverige

varje år på grund av felbehandlingar och läkemedelsbiverkningar.

 

USA

 Det finns 61 giftcenter över hela USA som håller noggrann uppsikt över alla förgiftningsfall UU

Inga dödsfall från kosttillskott, men 783.000 dödsfall av läkemedel

Över hälften av alla amerikaner tar kosttillskott. 

Trots medias alla varningar för kosttillskott så är det inga som dör av dem. Den senaste rapporten för år 2008 från amerikanska giftinformationscentral som presenterades i Clinical Toxicology visar att inga dött från multivitaminer, inga från mineraler, inga från vitamin A, B, C, D eller E.

Det fanns heller inga dödsfall rapporterade från örter, aminosyror, kinesisk medicin, ayurvedisk medicin, blågröna alger (stort medialarm i Sverige) eller homeopati. Trots det skall de stoppas.

Amerikanska giftinformationscentralen är den största och mest tillförlitliga i världen. Det finns 61 giftcenter över hela USA som håller noggrann uppsikt över alla förgiftningsfall. Om alla de 154 miljoner människor som använder kosttillskott varje dag tar en tablett om dagen, så blir det 56 miljarder doser årligen. Om de tar 3-4 piller, vilka de flesta gör, blir siffran astronomisk. Inga dödsfall.

Så vad kommer larmet i media ifrån? Krigsrubriker i tidningarna. Var är kropparna? Granskar inte journalisterna rapporterna som kommer? Och vilka media har rapporterat den positiva nyheten: ”inga dödsfall”?

I så fall skulle de säkert även kommit fram till den extremt oroväckande nyheten att biverkningar från receptbelagd medicin uppgår till 2,2 miljoner, och att antalet iatrogena (läkarframkallade) dödsfall i USA uppgår till 783 936. Kostnaderna för dessa är lika astronomiska.